Mantelzorgelijk heeft jouw steun nodig!

Lieve lezers van Mantelzorgelijk!

Jullie weten vast dat Marjolijn, Claudia en ik veel tijd steken in Mantelzorgelijk.nl. We hebben de site een jaar geleden opgezet – en inmiddels groeien we uit ons jasje. Mantelzorgelijk is nu het grootste online platform gemaakt door, maar vooral voor mantelzorgers. Het is dé plek om ervaringen, gevoelens en zorgen te uiten. Op Mantelzorgelijk vind je persoonlijke verhalen, nieuws en kennis, nuttige links en het antwoord op veel vragen.

Mantelzorgelijk.nl wil verder groeien. We willen meer artikelen, meer advies en vooral meer ruimte om je ervaringen te delen. Maar daarvoor moeten we investeren in een snellere, betere website. En daarvoor is geld nodig. Wij vragen jou daarom om een donatie!

Doneren kan al vanaf vijf euro. Klik op de afbeelding hieronder, dan kom je op onze donatiepagina. Kies daar het bedrag van je keuze en betaal heel snel en gemakkelijk via IDEAL.

Heel hartelijk bedankt! ‪#‎durftevragen‬ ‪#‎showmethemoney‬ ‪#‎delenhelpt‬

donatieknop plaatje

PS: Wij drie én al onze gastbloggers werken geheel vrijwillig voor Mantelzorgelijk. Wil je meer weten over onze doelen en de stichting die we hebben opgericht om Mantelzorgelijk te helpen groeien? Kijk dan even op deze pagina!

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top