Word jij onze nieuwe collega bij Mantelzorgelijk?

12509677_970024116367634_916327726887570814_nJullie weten vast dat Barbara, Claudia en ik veel tijd steken in Mantelzorgelijk.nl. We hebben de site ruim een jaar geleden gelanceerd en inmiddels is Mantelzorgelijk uitgegroeid tot het grootste online platform gemaakt door, maar vooral voor mantelzorgers. Het is dé plek om je ervaringen, gevoelens en zorgen te uiten. Op Mantelzorgelijk vind je persoonlijke verhalen, nieuws en kennis, nuttige links en het antwoord op veel vragen.

Naast de verhalen van een aantal vaste gastbloggers schrijven wij met z’n drieën ongeveer 15 blogs per week. We zijn voortdurend bezig met het onderhoud aan de achterkant van de website. We proberen Mantelzorgelijk via alle mogelijke kanalen op de kaart te zetten. We doen interviews, maken fotoreportages, scannen het nieuws over mantelzorg, reageren op alle mails, telefoontjes en reacties op social media en proberen fondsen te werven om Mantelzorgelijk steeds meer uit te kunnen bouwen.

En je weet dat wij dit echt met ontzettend veel plezier doen! Maar… ons werk voor Mantelzorgelijk is op dit moment nog compleet vrijwillig – naast onze gezinnen, werk en mantelzorgtaken. En dat begint – zeker nu we zo hard groeien – ons wat zwaarder te vallen. Nét op het moment dat we een volgende stap willen maken! Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Ben (of ken) jij een blogger, IT’er, communicatiedeskundige, fondsenwerver, websitebouwer, vormgever, marketing strateeg, accountant, journalist, filmmaker – of denk je dat je ons op wat voor manier dan ook – op vrijwillige basis – kunt helpen? Mail dan naar info@mantelzorgelijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Help jij ons om van Mantelzorgelijk de aller-, allergrootste te maken? Samen met jou willen we alle Mantelzorgers van Nederland een hart onder de riem steken. Want zorgen, dat doen we samen.

Avatar foto

Sociaal ondernemer en initiatiefnemer Mantelzorgelijk.nl, ervaringsdeskundige, mantelzorgveteraan.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top