Foto © Claudia Otten

Werk en mantelzorg: Zware momenten achter de rug

Zware momenten achter de rug. Zoals ik eerder schreef lukken dingen in eens, maar dat heeft zoals blijkt ook een keerzijde bij mijn vrouw. Mijn vrouw heeft last van het verwerken en plaatsen van de zaken welke nu in orde komen. Nu kan zij in eens gaan sporten, gisteren heb ik een verwijsbrief geregeld voor doorlopende fysiotherapie, fysio praktijk gevonden welke passend is voor mijn vrouw, en zo zijn er nog wat meer dingen. En dat geeft weer druk. Gisteravond kreeg ik weer aanvallen door deze druk van/bij mijn vrouw. Maar ik heb het weer overleeft. Wel heb ik het gisteren met mijn vrouw gehad dat ik wat ruimte en rust voor mij zelf zal moeten creëren. Ik had al aan het idee gedacht om een nachtje in een hotel voor mij te boeken of een dag of twee drie een bungalow. Wel in de buurt om mijn vrouw wel te kunnen verzorgen en even bijstaan waar nodig en ook te begeleiden naar afspraken etc. Mijn vrouw stond er zeker niet afwijzend tegenover. Eens kijken hoe zich dit ontwikkeld maar ik moet wat voor mij zelf. Het is een lastig en moeilijk proces wat zich in mijn hoofd afspeelt. Ik heb het even nodig, maar nu laat ik mijn vrouw in de steek, ik faal gonzen door mijn hoofd.

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top