skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Wiebelig

Werk en mantelzorg: Wiebelig

De afgelopen dagen ging het best goed met mijn vrouw. Helaas is zij sinds het weekend weer wiebelig. Resultaat is huilbuien, ontzettend moe en veel slapen, erg onrustig en verliest grip op situaties. Vandaag in het tuincentrum werd het haar te veel. Gelukkig heb ik mijn vrouw weer rustig weten te krijgen en hebben wij alsnog plantjes kunnen kopen. Mij benieuwen hoe het zich de komende dagen zal ontwikkelen. Deze week krijgt mijn vrouw de scootmobiel geleverd van de wmo. Mijn vrouw vind het spannend, maar is ook blij. Het lopen gaat op het moment moeilijk. De levering kan niet op een beter moment komen.

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
Back To Top
X