skip to Main Content
Foto © Claudia Otten

Werk en mantelzorg: Wekenlang met spanning uitgekeken naar controle

Wekenlang hebben wij met spanning uitgekeken naar de controle bij de nefrologie. Het is de laatste controle van de donornier voordat mijn vrouw overgedragen mag worden naar het ziekenhuis waar zij onder behandeling is. Alle uitslagen zijn perfect. Wat een opluchting. Eindelijk mogen we weer naar het vertrouwde ziekenhuis, en de artsen die  mijn vrouw al 28 jaar kennen. Na al het goede nieuws moesten we dit vieren met een etentje. Met het aanvullende openbaar vervoer hebben wij ons laten brengen. Wat een luxe. Er moest wel bijna twee uur gewacht worden op een taxi omdat er bij de centrale iets mis was gegaan.

Hele week druk bezig geweest met voorbereidingen voor het aanpassen van onze woning. Er zijn nog wat schilderklusjes die ik zelf doe en het bed voor de nieuwe slaapplek voor mijn vrouw is in elkaar gezet. Wat een bouwpakket was dat. Maar gelukt. Ik ben niet zo van het opgeven. Mijn vrouw gaf gisteren zelf aan binnenkort weer een afspraak te willen maken met de geriatrie omdat zij zelf merkt weer iets achteruit te zijn gegaan. Mijn vrouw is bang dat er weer iets gebeurt is in haar hoofd. Vandaag en morgen nog wat schilderwerk en dan mag ik het weekend weer werken.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X