skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: We Zijn Blij Met Het Resultaat

Werk en mantelzorg: We zijn blij met het resultaat

Afgelopen weekend zijn de laatste werkzaamheden afgerond in ons huis voordat de aanpassingen geplaatst worden. Het is echt schitterend geworden. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Mijn vrouw heeft bij vrienden gelogeerd wat gelukkig erg goed is gegaan. Ondanks dat de keuze om mijn vrouw te laten logeren moeilijk was is het de beste keuze welke wij konden maken. Vrijdag na het ontvangen van de toekenningsbrief voor de aanpassingen vanuit de wmo contact gehad met de wm helpdesk en belde klachten afdeling van de gemeente. Afgesproken was dat ik gisteren zou horen of het lukte om de aanpassingen deze week nog te plaatsen. We wachten immers als sinds juli 2017. Helaas, maar ondertussen gebruikelijk niets vernomen. De lakse houding van de gemeente en wmo kost ons ondertussen ook geld. De nieuwe toekenning van het aanvullend openbaar vervoer is uiteindelijk pas op 18 december 2017 afgegeven. Dit terwijl het nog steeds om een verlenging zou gaan. Ik zou een begeleidings pas moeten hebben en zou kosteloos meereizen met mijn vrouw. Door de wirwar van de gemeente en het onnodig afgeven van een nieuwe toekenning krijgen wij facturen voor 2 betalende reizigers. (Dubbele kosten). Hier is al een aantal maal contact over geweest en er zou gecrediteerd worden omdat ik gelijk krijg. Maar ook dit wil al twee maanden maar niet lukken en ontving afgelopen week wederom een factuur met dubbele kosten.
Morgen heeft mijn vrouw een afspraak met de psychiater en psycholoog van de fact -ggz. Ook de ambulant ondersteuner van Cordaan zal bij dit gesprek aanwezig zijn. Doel is om de ggz zorg weer op orde te krijgen zoals afgesproken en voorgeschreven. Mij benieuwen. Ik heb er voor gekozen mij er even niet mee te bemoeien en ondersteuning gevraagd aan de medewerker van Cordaan. Gelukkig was deze hiertoe bereid..

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X