Foto © Claudia Otten

Werk en mantelzorg: ontspan modus

Komende dagen proberen de ontspan modus te pakken. Ik ben vanaf morgen een paar dagen vrij van werk. Ik bemerk dat de laatste ontwikkelingen omtrent het onderzoek die mijn vrouw moest ondergaan in het ziekenhuis, behoorlijk bij mij zijn aangekomen. Niet eens om de zorgen over de uitslag, uiteraard blijft dat mij bezig houden, maar het feit dat het maar doorgaat. Heb ik het net weer een beetje op de rit, komt het volgende probleem weer om de hoek kijken. Ik ben het zo moe…… Ik geef niet op, maar echt zo moe en het even beu. Een paar dagen geleden belde de indicatiearts omtrent de aanvraag van de scootmobiel. Wij hebben een aanvraag voor een opvouwbare scootmobiel gedaan. De gemeente/wmo wil hier niet in meegaan. De gemeente/wmo vindt het gebruik van een opvouwbare scootmobiel zeer gevaarlijk (?). Nu zal de indicatie gaan om een gewone scootmobiel. Ook een hand geduwde rolstoel, voor erbij,  is afgewezen. De gemeente/wmo vindt dat een scootmobiel en het aanvullend openbaar vervoer, met een actieradius van 25 km in de woonomgeving voldoende is. Gelukkig heb ik vorige week een opvouwbare scootmobiel weten over te nemen. Het is een oudje, maar ik heb deze weten op te knappen, waardoor het een prima alternatief is. Morgen krijgt mijn vrouw weer bezoek van de ambulant werker van Cordaan. Hierna hebben wij een paar dagen geen afspraken staan. Gaan we even lekker rustig aan doen. Hopelijk wil het weer ook een beetje blijven meewerken.

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top