skip to Main Content
Foto © Claudia Otten

Werk en mantelzorg: Man met de hamer

Mijn vrouw heeft de man met de hamer toch ontmoet na het ongeval van afgelopen dinsdagavond. Deed mijn vrouw er in eerste instantie lacherig en nonchalant over, zo is het nu wel anders. Vandaag belde het ziekenhuis om een afspraak te bevestigen met de longarts en voor het maken van de benodigde CT-scan. Dit naar aanleiding van een vlekje op een van de longen dat dinsdagavond is gezien tijdens onderzoek van de SEH. Het is toeval dat het plekje ontdekt is. Na het maken van de afspraak met de longarts brak het bij mijn vrouw. Sinds gisteren ligt ze eigenlijk alleen maar te slapen. Vanavond ga ik mijn vrouw even douchen en lekker voor haar koken. Hopelijk dat het zo weer een beetje op de rit komt. Vandaag komt een firma eindelijk de traplift maken. Kunnen we deze ook weer gebruiken. Morgen gaan wij samen naar de Nieuwe Valerius voor mij. Deze gaat mijn behandeling overnemen. Hopelijk dat er snel iets druk van de PTSS afgenomen kan worden. Afgelopen dinsdag heeft het hier wat dat betreft niet goed aan gedaan. Maar ik sla mij er wel weer door heen. Het is niet anders. Wel ontzettend lief dat de manege waar mijn vrouw paardrijdt nog informeerde hoe het met haar gaat. Ook zij zijn uiteraard ontzettend geschrokken. Wat hebben ze mijn vrouw geweldig opgevangen. Maar het zijn sowieso al toppers. Dat mag best wel eens geschreven worden.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X