Werk en Mantelzorg: ‘Het werk gaat gewoon door’

Foto: Claudia Otten
Foto: Claudia Otten

Ik heb het al eerder geschreven; We hebben een planning waarmee we kunnen aftellen naar de operatie. 3 a 4 weken en dan zal de operatie een feit zijn. Echt geweldig hoe de medewerkers van de dialyse afdeling zich hebben ingezet om dit voor elkaar te krijgen.

De dialyse is gisteren goed verlopen. Mijn vrouw had nog even bezoek van een vriendin. Gezellig.
Vandaag komt deze vriendin ook bij ons op bezoek. Samen met mijn vrouw gaan ze even lekker weg vanavond. Goed voor de ontspanning.

Zelf blijf ik thuis aangezien ik, net als vandaag,  een vroege dienst heb. Het werk gaat gewoon door.

Van de week maar eens in gesprek gaan met mijn leidinggevende om de aankomende operatie op te kunnen vangen. (zorgverlof, paar vakantiedagen en mogelijk een paar dagen onbetaalde verlof. Meer smaken zijn er niet.)

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top