skip to Main Content
Foto © Claudia Otten

Werk en mantelzorg: Het is aan haar te merken

Mijn vrouw gebruikt nu ongeveer drie weken de door de psychiater voorgeschreven medicatie. Ondertussen is de dosis nu zoals bedacht na de opbouw. Mijn vrouw geeft aan zich er goed bij te voelen. Ik moet eerlijk bekennen het ook aan haar te merken is. Hopelijk zet dit door.

Sinds december 2017 heb ik met de apotheek afgesproken de medicatie op maandverstrekking te zetten. Ik heb zo de controle over de medicatie en lopen wij er niet meer tegenaan zonder te zitten. Dit gaat nog niet helemaal vlekkeloos helaas. Afgestemd was om op 1 januari een nulpunt te hebben en dat was ook gelukt. Nu is het al voorgekomen dat de maandverstrekking op de helft van de maand werd geleverd en hierdoor de aantallen niet meer overeenkomen. Dus afgelopen week maar eens een gesprek gehad met de apotheker. Hopelijk dat het nu weer goed gaat. Ik kan maar niet begrijpen wat er lastig is aan het berekenen van een maand.

Ondanks dat er een aanvraag gedaan is voor een scootmobiel, hebben wij gisteren een zeer nette gebruikte scootmobiel gekocht. De meneer van wie deze was, krijgt een nieuw aangepaste scootmobiel. Het was een voorstel dat ik niet voorbij kon laten gaan. De aanvraag laten wij wel doorgaan omdat deze uit meerdere onderdelen bestaat. Weigeren kan altijd nog.

Afgelopen week hebben wij de toestemming ontvangen van de zorgverzekering voor de ophanden zijnde operatie. Ook de arts heeft al contact met mij gehad om een afspraak te maken. Wij zullen dan de uitslag bespreken van een onderzoek dat volgende week gedaan zal worden en tevens een planning maken voor de operatie. Spannend.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X