skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: CT-scan

Werk en mantelzorg: CT-scan

Wij moeten zo naar het AMC voor de CT-Scan van de longen. Mijn vrouw staat onder hoogspanning aangezien er een infuus geprikt moet worden voor de contrastvloeistof. We hebben afgelopen week bij de SEH wederom mogen ervaren dat aanprikken echt een groot probleem is en ook niet is gelukt. Om de rust te bewaren bij mijn vrouw en het aanprikken zo goed als mogelijk te laten verlopen, gaan wij een uur eerder naar het ziekenhuis. Hopelijk dat het op deze manier een beetje dragelijker voor mijn vrouw is en het wel lukt.

Na het ongeval op de manege dat mijn vrouw vorige week had, gaat het best redelijk. Omdat er tijdens het onderzoek na het ongeval bij toeval een vlekje is gezien op een long, wordt hier verder onderzoek naar gedaan. Zo heeft mijn vrouw een paar dagen geleden een CT-Scan ondergaan. Het was nog een heel gedoe om haar een beetje vertrouwen te geven dat het aanprikken voor het toedienen van contrastvloeistof goed zou komen. Ik had samen met mijn vrouw bedacht om een uur van te voren aanwezig te zijn, te vertellen dat aanprikken bij haar een uitdaging is en zo alles in alle rust voorbereid kon worden. En zo is het gegaan en ging het perfect. Dat geeft mijn vrouw voor een volgende keer wat meer vertrouwen. Nu is het wachten op de uitslag van de scan. Deze krijgen wij volgende week. Ook zal er een controle afspraak zijn om te bekijken hoe het gaat na het ongeval. Hier hebben wij zelf alle vertrouwen in.
Deze week is eindelijk de fout die is gemaakt met de uitbetaling van de PGB december 2018 goed gekomen. Wij zijn ook door de zorgverzekering schadeloos gesteld omdat er voor ons in eerste instantie een te laag bedrag zou worden overgemaakt doordat de betaling van december in februari gedaan zou worden. Samen met de betaling van februari 2019 gaf ons dat een financieel nadeel. Uit coulance, let wel de fout is gemaakt door de partij die ons uit coulance schadeloos stelt, heeft onze zorgverzekering ons het missende deel uitbetaald. Het ging toch om een leuk bedrag. Maar het is opgelost. We kunnen wat dit betreft weer vooruit kijken. Volgende week heb ik zelf een gesprek om te horen welke therapie ik krijg en in welke vorm ik deze ga krijgen. Ik ben benieuwd.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X