skip to Main Content
Foto © Claudia Otten

werk en mantelzorg: controle kwijt

Vandaag weer tegen de harde confrontatie aangelopen dat mijn vrouw de controle op dit moment niet kan houden. Spullen en kleding zijn zoek. Onvindbaar in het huis. Verstopt wasgoed. Veel wasgoed. Gelukkig gaf mijn vrouw vrij snel na de confrontatie aan het overzicht en de controle kwijt te zijn. Vandaag maar even de rust terug vinden samen. Morgen gaan we een dagje weg met de nierpatiënten vereniging. Daarna ga ik maar eens kijken hoe dit weer recht te trekken is. Ik ben een paar dagen vrij. Gaan mijn vrije dagen weer. Maar erger vind ik het verdriet van mijn vrouw. En ik maak mij toch ook zorgen over het verloop. Waar lopen wij nog tegenaan. De toekomst is zo onzeker en vraagt zo veel energie en doorzettingsvermogen. Ik probeer de rust maar te behouden. Hopelijk komen wij daar het verste mee.

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X