skip to Main Content
Werk En Mantelzorg – Afremmen Lukt Slecht

Werk en mantelzorg – Afremmen lukt slecht

Het was zwaar de afgelopen dagen met mijn vrouw. Ze is zich behoorlijk voorbij gelopen. Afremmen lukt slecht. Gelukkig kan ik haar nog wel regelmatig sturen om een paar uurtjes te slapen. Mijn vrouw wil zo graag alles regelen en doen voor mij, gezien mijn gezondheidssituatie. Echt ontzettend lief. Vanmorgen hadden wij een afspraak in het ziekenhuis bij een KNO arts voor mij en voor mijn vrouw  een afspraak bij de nefrologie en naar het laboratorium. Toen ik mijn vrouw weer trof, ik was ook al klaar met mijn afspraak, zag het ik het direct. Ze had ruzie gekregen bij het laboratorium. Het is duidelijk even te veel. Vandaag heeft mijn vrouw een afspraak met de ambulant ondersteuner van Cordaan. Deze afspraak hebben zij buiten de deur gemaakt. Even ergens koffie drinken. In die tijd kon ik mooi het huis even een stevige poetsbeurt geven. Muziek loeihard aan en poetsen maar. Met mijn overprikkeling lijkt het wel op automutilatie, maar dan met muziek. Nu ben ik kapot, maar alles blinkt weer. Bij de KNO arts was ik met 10 minuten weer klaar. Er moeten onderzoeken gedaan worden die  vandaag niet kunnen. Nieuwe afspraak is al gemaakt. De arts heeft het vermoeden dat de klachten zoals ik deze heb beschreven niet door de ménière komen, maar mogelijk van de hersenen. Dit ook gezien de oogklachten. We gaan het beleven. Over een paar dagen moet ik naar de oogarts toe, eens horen wat deze er van vindt.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X