skip to Main Content

Video: Carly Fleischmann #autisme

De ouders van Carly Fleischmann ontdekten al snel dat er iets anders was aan hun dochter, en al snel kwamen ze erachter dat ze een ernstige vorm van autisme had. De artsen geloofden ook dat ze geestelijk gehandicapt was en dat ze niet verder zou komen dan het niveau van een 6 jaar oud kind. Ze had moeite met bewegen en met communiceren – gedurende haar kindertijd heeft ze geen woord gesproken.

De ouders gaven nooit op, en deden hun uiterste best en riepen de hulp in van deskundigen en therapeuten, zodat Carly de kans zou krijgen om zich te ontwikkelen. Maar gedurende een aantal jaren, zagen ze nauwelijks vooruitgang. Plotseling, toen ze 11 jaar oud was, ontdekten de ouders iets dat ze nooit hadden verwacht. Carly kon communiceren, maar alleen op een manier die ze nooit hadden kunnen raden.

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X