Foto © Claudia Otten

Vandaag de stap genomen

Ik ben vandaag naar ons tuinhuisje overgegaan. De uiteindelijke stap is ontzettend moeilijk, maar heb deze wel doorgezet. Na een paar uur was ik al weer thuis aangezien mijn vrouw onbereikbaar was. Na een poos proberen ga je je toch zorgen maken. Het bleek dat mijn vrouw per ongeluk haar telefoon op stil had gezet. Bij binnenkomst lag mijn vrouw te slapen en begreep er niets van. De vorige telefoon was defect en mijn vrouw wilde al heel lang een smartphone. Na een lange avond zoeken op internet vond ik een telefoon waarin je het menu kan aanpassen naar eenvoudig of extra simpel. Grote symbolen en tekst. Het zal nog wel even een uitdaging blijven voordat mijn vrouw goed weg weet met de telefoon. Voorlopig zal het dus ook wat vragen van mijn geduld. Maar ik ben weer teruggegaan naar het tuinhuisje. Hopelijk kan ik de rust vinden. Het is hard nodig. De ambulant ondersteuner van het fact team is op bezoek geweest. We hebben de noodzaak van het neuropsychologisch onderzoek besproken. Ook bij de ondersteuner valt de verslechtering op. Binnenkort hebben wij een afspraak met de psycholoog van de zorginstelling omtrent het onderzoek. Ik zal het dan ook hebben over de zzp indicatie welke mijn vrouw nu heeft. Mogelijk dat deze naar boven bijgesteld moet worden.

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top