Reageer en win: een bezoek van MiMakker Bakkie!

mimakker1-logoVandaag hebben we een hele fijne actie voor al onze lezers die te maken hebben met mantelzorg voor iemand met dementie. We mogen een bezoekje van MiMakker Bakkie weggeven! Lees snel verder hoe je dit bijzondere cadeau kunt winnen.

We hebben de afgelopen maanden op Mantelzorgelijk al vaker aandacht besteed aan de MiMakkus methode, kijk maar eens naar de verschillende blogs over de prachtige ontmoetingen die de verschillende MiMakkers hebben beschreven. Wat kan een miMakker betekenen in het contact van iemand met dementie?

Eén bezoek is ons in het bijzonder bijgebleven. Dat was toen Bakkie een middag doorbracht in De Florisberg in Muiderberg. Marjolijn en Claudia waren erbij en maakten er een prachtig verslag van.


Myra Steens, oftewel miMakker Bakkie, biedt nu de lezers van Mantelzorgelijk een kosteloos bezoek aan. Dit is mogelijk binnen een straal van 50 kilometer rond Barneveld.

Hoe kun je dit bezoek winnen? Schrijf een mail naar info@mantelzorgelijk.nl met daarin jouw motivatie voor een bezoek. Wij kijken samen met Bakkie naar de inzendingen. Je kunt je inzending sturen tot 30 maart! Graag tot snel.

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Ik zou graag een bezoek van Bakkie voor mijn bewoners winnen lijkt mij na alle verhalen en reacties op fb echt een belevenis Ik ben erg benieuwd naar de reakties Ik werk op een kleinschalig wonen groep van Hogeweyck in Weesp Hoop niet dat dat te ver is gr Monique

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top