skip to Main Content
Foto © Claudia Otten

Nog niet opgelost

De problemen met de uitbetaling van de pgb zijn nog niet opgelost. Zowel de SVB als ook onze zorgverzekering zetten de hakken in het zand en wijzen naar elkaar. Geen van beide heeft aan ons gevraagd of het ons financieel wel lukt om de tijd te overbruggen. Uiteraard heb ik ook aan onze zorgverzekering laten weten dat wij niet blij zijn met de situatie; (het is mij ondertussen duidelijk dat de schuld bij de zorgverzekering ligt, maar deze wil dit aan ons niet uitspreken). Dat het ons ook nog eens geld kost door de fout, daar zijn beide ook doof voor. SVB wil het door middel van een administratiewijziging niet oplossen en onze zorgverzekering geeft aan dat ik dan maar een klachtenprocedure moet opstarten. Aangezien de zorgverzekering wel al heeft laten weten dat een positieve uitkomst niet zeker is, laat ik het er maar bij zitten en geef mij gewonnen. Ik ben nog aan het bijkomen van de strijd met de WMO van 11 maanden die achter de rug is. Vandaag ook weer een knap staaltje bureaucratie mogen ervaren. Na de transplantatie heeft mijn vrouw een lichte incontinentie. Hiervoor krijgt zij incontinentiemateriaal. Vandaag moest ik dit weer bestellen via een bestellijn. Mijn vrouw mag nu nog maar 2.20 materiaal per dag bestellen. Dus 2 en een beetje per dag. Hoe moet je dat in godsnaam doen. Mijn vrouw en ik hebben al gegrapt hoe dit te doen. Details zal ik besparen.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X