skip to Main Content
Foto © Claudia Otten

Moeilijk om haar achter te laten

Vandaag is mijn vrouw voor het proefwonen opgenomen bij de zorginstelling ” Nieuw Unicum ” Echt ontzettend moeilijk om mijn vrouw daar achter te laten. Toch geeft het ook een goed gevoel dat ik weet dat mijn vrouw daar de allerbeste zorg zal krijgen. Wat zijn de medewerkers daar lief. Alle geduld, alle hulp, en gewoon lief. Kan het niet anders schrijven.
Mijn vrouw heeft een mooie kamer gekregen met uitzicht tegen een duin. De zorginstelling ligt omringt door duinen. Mijn vrouw spotte al verschillende vogels. Dat is dan sowieso bingo bij mijn vrouw. Ik zie haar al elke dag met brood buiten staan om de vogels te voeren. En nu proberen de rust te vinden, de emotie van deze dag verwerken, en morgen positief verder.
De kamer waar mijn vrouw verblijft
Helen Focke-Paehlig, Mayke de Vries en 42 anderen
17 opmerkingen
1 keer gedeeld
Leuk

 

Opmerking plaatsen
Delen

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X