skip to Main Content

Mirjam schrijft over de zorg voor haar moeder: Wat zeg je??

Hoi Mam! Ga je mee een hapje eten?

Mijn moeder reageert niet en kijkt stoïcijns voor zich uit.

Mam, ga je mee een hapje eten? herhaal ik.

Ik versta je niet. ;( zegt ze kortaf.

Ooh, dan zal ik even de batterijen van je hoortoestellen vervangen.

Hoor je me nu wel?

Nee, ik hoor je niet 😉

Grapje!!! Hahaha aan mijn oren mankeert niets hoor!

Mirjam Kok

Mirjam Kok

De ziekte van Alzheimer krijg je nooit alleen, mijn moeder kreeg de diagnose maar ook wij zijn belast. Sinds 2012 heb ik de zorg voor haar op me genomen. Het is soms zwaar en verdrietig, maar meestal maken we van de dag een feestje en is humor ons sterkste wapen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X