Mijn gehandicapte broer & ik.

Hier is hij dan! Werken, de nieuwste strip van ‘Mijn gehandicapte broer & ik’ door Camiel Derkx:

11167972_1021808327885854_1281603881690484995_o

Claudia en ik hebben Jordy en Camiel pas geleden mogen ontmoeten en het grappige is; Ik hoor en zie het Jordy zeggen! Heerlijk die directheid! :)

Wil je het stripboek met de verhalen van  de twee broers kopen? Dan kan via de website van Camiel onder deze link.

logo-camiel-derkx kopie

Ik kijk al weer uit naar de volgende!!

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top