Mantelzorgelijk zoekt nieuwe schrijvers

Weet je wat het bijzondere is aan mantelzorgen? Dat jij het doet. Je zorgt belangeloos voor een ander – en die zorg duurt vaak langer dan je dacht, is zwaarder dan je dacht, zorgt voor meer problemen dan je dacht. Maar jij doet het. Daarom willen we van jou horen.

Op Mantelzorgelijk delen we de emoties, ervaringen en inzichten van Mantelzorgers uit heel Nederland. We zijn altijd op zoek naar nieuwe schrijvers, die ons team willen versterken. Ken jij iemand die regelmatig mooie stukjes schrijft over haar (of zijn) leven als mantelzorger? Tag diegene dan onder dit bericht.

Schrijven voor Mantelzorgelijk

Schrijver worden voor Mantelzorgelijk is heel gemakkelijk. Je hoeft niets anders te doen dan te vertellen wat je doet. Je deelt je verhalen met duizenden mantelzorgers en steekt ze een hart onder de riem. Bovendien ervaar je steun uit allerlei onverwachte hoeken – want hoewel je je tijdens het zorgen soms heel eenzaam kunt voelen, ben je juist op dit platform nooit alleen.

En omdat wij weten hoe zwaar de zorg kan zijn, maken we hele losse afspraken met je. Je levert je stukjes alleen wanneer jij dat kunt.

Doe je met ons mee? Schrijf een mailtje aan info@mantelzorgelijk.nl – en deel dit bericht met de Mantelzorgers die je kent. Want zorgen, dat doen we samen.

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top