Loslaten

Loslaten
Los-la-ten
Los
Laten
Ik lach dan wel op deze foto maar het viel me zwaar om afscheid te nemen van papa voor 6 weken. Ik heb hem veel geknuffeld en gekust. De rode kool met puree en jus en chocoladevla gingen er goed in. Ik zei tegen de verzorgers dat papa nu “size emanet” is dus “ik laat hem in jullie handen.
Het is dat ik nog wat lijstjes moest afwerken voor ons vertrek anders had ik even mijn tranen laten gaan. Dit jaar heb ik het losgelaten om een schema te maken. Wel weer het bedrijf ingehuurd met de lieve dames die papa een keer in de week vertroetelen.
Terwijl wij de nacht inrijden appt mijn vriendinnetje die ook op de katten 🐈‍⬛ 🐈 gaat passen dat ze papa ook wel wil bezoeken.
Dankbaar en nu loslaten.
Wacht op mij papa.♥️🧿
Kan een afbeelding zijn van 2 mensen en binnen

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top