skip to Main Content
Hoe Ga Ik Om Met De Ademnood Van Mijn Moeder? #COPD #mantelzorgvraag

Hoe ga ik om met de ademnood van mijn moeder? #COPD #mantelzorgvraag

Dag allemaal,

Ik heb even behoefte aan jullie feedback. Bij Mantelzorgelijk lezen er een paar mensen mee die voor iemand met COPD zorgen, misschien kunnen jullie me helpen.

Mijn moeder ligt sinds woensdag in het ziekenhuis, ze heeft ernstige ademnood en kan niet stoppen met hoesten. Dat kost haar heel veel kracht. Tot dusver ging alles best goed. Ze was behoorlijk hersteld van de hersenbloeding vorig jaar. Maar nu dus de volgende klap.

Ik word zo bang van die ademnood. Tijdens het hoesten loopt ze soms helemaal blauw aan. Ze krijgt nu zuurstof en inhaleert. Ik ben vaak bij haar op bezoek maar heb tot nu toe geen arts gezien die ik om advies kan vragen. Ik voel me zo hulpeloos en weet niet goed hoe het verdergaat. Ze heeft ook nog een infectie.

Kan haar gezondheidstoestand nog weer wat verbeteren, qua lucht? Hoe gaan jullie hier mee om?

Hulpeloze groet,

Jasmijn (Rotterdam)

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
Back To Top
X