skip to Main Content

Het verhaal van mijn ouders – deel 8

het verhaal van mijn ouders ramona17 juni 2015 – De buren konden ons niet aanspreken, want deze wisten niet eens dat mijn ouders kinderen hadden. Ze wonen een paar verdiepingen hoger. Deze buren hebben wel de huisarts benaderd met het gaat niet goed met deze mensen, maar deze huisarts zei tegen hun net als tegen mij, als je vader niet wil kan ik niets, ook heeft de pedicure de huisartsenpraktijk benaderd. De huisarts van mijn moeder waar ik aan vroeg of er geen geriatrische test afgenomen kon worden, zei dat ze dat aankaartte maar dat mijn moeder dan snel wegging….ja logisch. Wij, kinderen waren niet veel bij mijn ouders die hun eigen plan trokken.

Ik betreur het dat ik niet meer gedramd heb, maar mijn vader wilde inderdaad echt niet en liet niemand toe. Zoals ik al schreef waren wij ook niet meer welkom en had hij steeds smoesjes, nu pas begrijp ik waarom.

Van de huisartsen hebben ik niets meer vernomen al deze maanden.

Ik vind het fijn om alles op te schrijven, af en toe lijkt het wel een film en dan schrijf ik nog niet eens de kleine dingentjes op.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X