skip to Main Content

Extra geld voor mensen met een laag inkomen.

Ook Mantelzorgers lopen er tegenaan: inkomstenderving vanwege het zorgen. Heb je een laag inkomen? Dan kun je dit jaar eenmalig een extra bedrag krijgen.

Je kunt in je leven in een situatie komen dat je niet veel kunt verdienen. Als je minder kunt werken dan normaal omdat je moet gaan mantelzorgen bijvoorbeeld. Geen schande want veel mensen hebben momenteel moeite om rond te komen. Daarom krijgen mensen met een laag inkomen dit jaar eenmalig extra geld:

100 euro netto voor een (echt)paar,
90 euro netto voor een alleenstaande ouder,
70 euro netto voor een alleenstaande.

Op www.laaginkomen.nl kunt je een test doen om uit te vinden of je wellicht in aanmerking kunt komen voor de koopkracht tegemoetkoming 2014. Of druk op het rode woordje test om direct op de juiste pagina te komen.

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X