skip to Main Content

Bedankt… en tot ziens… #mantelzorgafscheid

Niets kan meer ter harte gaan

Dan je moeder sterven zien

Haar laatste woord, haar laatste blik,

Nu keert ze nooit naar ons terug…

 

Na drie jaar zorgen voor mijn ouders is mijn lieve moeder op 6 november gestorven. Daarnaast zorgde ik driekwart jaar voor mijn vader, tot hij op 4 augustus 2016 voor altijd zijn ogen sloot. Daarmee komt er nu een einde aan een heftige periode van mantelzorg.

Bedankt voor jullie prachtige site. Ik heb hier veel waardevolle tips gevonden en genoten van de steun die iedereen elkaar geeft. Nu zal ik zelf langzaam moeten wennen aan een leven zonder zorg en met veel meer vrijheid.

Ik wens jullie alle goeds, ook voor de dierbaren waar jullie voor zorgen. Dag allemaal! Geef niet op. En laat jezelf niet in de steek!

Lieve groeten,

Tamara van Beek

Avatar

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X