skip to Main Content

Welke vloerbedekking zou jij kiezen? #parkinson #mantelzorgvraag

Goedemorgen mede-mantelzorgers,

Ik heb een inrichtingsvraag. Sinds enige tijd woont mijn moeder (met parkinson) bij ons in huis. Wij hebben tapijt liggen in het hele appartement. Eigenlijk kan mijn moeder daar best mee uit de voeten, want alle drempels en andere struikelblokken zijn verwijderd. Maar nu is het wel zo dat het tapijt snel vies wordt, omdat mijn moeder best vaak dingen morst of laat vallen.

Eigenlijk vind ik tapijt het mooiste wat je in je huis kunt hebben, ook omdat het zo gezellig en warm is. Maar zoals we nu wonen, met mijn moeder in huis, hebben we eigenlijk geen keus meer – we zullen deze zomer het tapijt moeten vervangen.

Kunnen jullie mij een advies geven? Linoleum lijkt me geen optie, ook door het risico dat ze uitglijdt. Laminaat vind ik lelijk.

Ben heel benieuwd naar jullie antwoorden!

Hartelijke groet,

Maria Montfoort

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X