skip to Main Content
Waar Kan Ik Mensen Inhuren Om Mijn Broer Te Bezoeken? #hulpvraag

Waar kan ik mensen inhuren om mijn broer te bezoeken? #hulpvraag

Mijn broer van 83 is vorige maand opgenomen in een verpleeghuis.  Dat is voor mij, als zijn enige overgebleven mantelzorger fijn want ik word er met mijn 79 jaar zelf ook niet bepaald jonger op.  Ik probeer elke dag even naar mijn broer toe te gaan maar ik merk dat het me teveel begint te worden. Zeker nu de dagen nog kort zijn. Ik er hou namelijk niet van om met naar weer of schemer te moeten rijden. Daarbij is er een verschil om dagelijks op loopafstand voor iemand te moeten zorgen of daar elke keer voor in de auto te moeten stappen. Ik ben moe!

Bestaan er mensen die ik eventueel in kan huren om een paar keer per week naar mijn broer toe te gaan? Mijn broer is verward en het gaat er dus om dat er iemand bij hem komt om een keer een op een gesprek met hem te hebben, de krant samen te lezen of een wandeling te maken. Gewoon even iets anders dan zijn medebewoners en de verzorgsters.
Weten jullie waar ik zo iemand kan inhuren? 

Alvast bedankt,

Maria

De contactgegevens zijn bekend bij de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X