Volg jij ons ook al op Instagram? Sinds een tijdje zijn wij namelijk ook daar te vinden! Jij kunt ons volgen via @mantelzorgelijk en wanneer jij jouw foto’s tagt met #mantelzorgelijk, #delenhelpt en #zorgendoenwesamen dan weet je zeker dat wij jouw foto’s ook zullen zien. Natuurlijk geven wij jou een like, wij vinden het namelijk altijd leuk om foto’s van onze trouwe volgers te zien.

Inspiratie en meer..
Volg jij ons, dan krijg jij als eerste de meest inspirerende en leuke foto’s te zien. Maar volg ons ook om een kijkje achter de schermen te nemen, om te zien waar wij onze inspiratie vandaan halen en waar we mee bezig zijn bij het maken van dit mooie platform. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk foto’s met jou te delen.

Zo zullen wij je o.a. voorzien van foto’s van ervaringstips van lotgenoten, we laten zien wie er allemaal voor Mantelzorgelijk bloggen, en we stellen jullie voor aan allemaal boeiende mensen waar wij de komende tijd mee in gesprek gaan. We hebben dit jaar echt super leuke ontmoetingen in de agenda staan! Wil jij van al deze leuke dingen op de hoogte blijven? Volg ons dan snel, want dat wil je toch niet missen? Je kunt ons op Instagram vinden via @mantelzorgelijk.