skip to Main Content
Ik Ben Geblesseerd En Mijn Vrouw Heeft Zorg Nodig #hulpvraag #mantelzorg

Ik ben geblesseerd en mijn vrouw heeft zorg nodig #hulpvraag #mantelzorg

Hallo Mantelzorgelijk-lezers,

Gisterenochtend had ik een ongeval op mijn werk. Nu moet ik minstens twee weken thuis blijven vanwege een zware kneuzing van mijn ribben. Het doet behoorlijk pijn en ik kan me nauwelijks bewegen. Nu mijn vraag. Voor de zorg voor mijn vrouw heb ik de komende weken hulp nodig. Hoe gaat dit in zijn werk? Waar kan ik die hulp aanvragen? En loopt dat dan via zijn verzekering of de mijne?

Heeft iemand een idee hoe ik het aan moet pakken? Ik zou het liefst willen dat mijn vrouw wel thuis kan blijven, in plaats van naar een tijdelijke opvang. Dat is toch een stuk gezelliger. Misschien kan de hulp dan voor ons allebei zorgen 😉

Vriendelijke groet,

Sjoerd Rosmalen

Avatar

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Via de verzekering van uw vrouw zou u kunnen kijken of jullie recht hebben op vervangende mantelzorg. Bij mijn vader (Unive aanvullend verzekerd) hebben wij recht op 2 weken vervangende mantelzorg. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X