mantelzorgers in de knel

10 november – dag van de mantelzorger – mantelzorgelijk photoshoot tour

Vandaag – 10 november 2018 –  is het de dag van de mantelzorg. Een dag waarop wij van Mantelzorgelijk iets bijzonders willen doen voor onze lotgenoten.

Omdat wij  hier – op onze website –  vaak schrijven over het belang van herinneringen maken, hebben we bedacht dat het leuk zou zijn om 10 van onze vaste lezers een herinnering te laten maken met degene voor wie ze zorgen. Marjolijn en Claudia (de vaste fotografe van Mantelzorgelijk.nl) zullen de komende weken een photoshoot tour door het hele land rijden, om bij jou – of bij degene voor wie je zorgt – aan huis te komen en een mooi portret van jullie samen te maken. Een prachtige herinnering voor later!

Hoe kun je meedoen?

Eigenlijk is het heel eenvoudig: Wil jij graag professioneel op de foto met je dierbare? Reageer dan meteen onder dit bericht en laat ons weten naar welke plaats we moeten rijden. Je mag natuurlijk ook gewoon een mantelzorger taggen, waarvan je vindt dat zij deze photoshoot moeten krijgen. De sluitingsdatum voor deze actie is vanavond om 23.59 uur.

Wanneer hoor je of je geselecteerd bent?

Morgen, zondag 11 november om 20:00 uur, maken we bekend welke 10 personen een photoshoot gewonnen hebben. Hou onze berichten dus goed in de gaten.

Wij wensen jullie een mooie dag van de mantelzorg toe!

 

Mede oprichter en vaste fotograaf van mantelzorgelijk. Woont en werkt in Amsterdam

Dit bericht heeft 6 reacties

  1. Graag zou ik bij het graf van mijn beste vriendin een foto willen in Hilversum. Zij was 40 jaar mijn collega, vriendin en mantelzorger en is vorig jaar op de leeftijd van 59 jaar overleden! Ben zelf ziek geworden en rijd nu in een elektrische rolstoel. Woon sinds kort in de Florisberg in Muiderberg.
    Groeten,
    Mieke van Loenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top