skip to Main Content
De Winnaars Van De Mantelzorgelijk Photoshoot Zijn Bekend!

De winnaars van de mantelzorgelijk photoshoot zijn bekend!

Wat een mooie reacties kregen we onder ons bericht van gisteren! Omdat wij  hier – op onze website –  vaak schrijven over het belang van herinneringen maken, hadden we bedacht dat het leuk zou zijn om 10 van onze vaste lezers een herinnering te laten maken met degene voor wie ze zorgen. 

Claudia (de vaste fotografe van Mantelzorgelijk.nl) en ik zullen de komende weken een photoshoot tour door het hele land rijden, om bij 10 mantelzorgers aan huis te komen en een mooi portret van hen en hun dierbaren  te maken. Een prachtige herinnering voor later!

Vanmiddag hebben Claudia en ik alle reacties op Facebook, Twitter en op de website gelezen en verzameld. Vervolgens hebben we alle namen op lootjes geschreven, ze in een grote pot gedaan en er om en om weer 10 uit gegrabbeld. Super leuk om te doen!

Het doet Claudia en mij heel veel plezier om de volgende mantelzorgers binnenkort te komen opzoeken:

  1. J. Dekker, wil graag op de foto met 88 jarige moeder met dementie
  2. Eric Wirken, die voorgedragen werd door Arno Vos omdat hij denkt dat een mooie fotoshoot  wel iets voor Eric en zijn partner zou zijn op dit moment.Een beetje positiviteit in deze moeilijke tijd…
  3. Mayke de Vries, die graag een foto van haar en haar man zou willen laten maken. Ondanks alles blijft hun band onverbrekelijk!
  4. Anneke Bouwens, die het geweldig zou vinden om de photo-shoot met haar zoon Bas te doen
  5. Rijk van Voorst, die voorgedragen werd door Corine Roest omdat ze vindt dat Rijk zo goed voor zijn dierbare zorgt
  6. Angelique Bangert , die met haar moeder en broer gefotografeerd wil worden
  7. Mieke van Loenen, die  graag op de foto wil bij het graf van haar onlangs overleden oud collega, vriendin en tevens mantelzorger.
  8. Eddy List, die werd voorgedragen door zijn lieve partner en mede mantelzorger Bertha de Boer
  9. Marleen Smit, die voor maar liefst drie dierbaren zorgt
  10. Ingrid de Heus, die met haar 18 jarige dochter op de foto wil

Wij verzoeken jullie vriendelijk om zsm contact met ons op te nemen via info@mantelzorgelijk.nl    Graag adresgegevens in de mail melden, zodat wij onze route en dag met jullie kunnen inplannen.

We kijken er enorm naar uit om jullie binnenkort te mogen ontmoeten en fotograferen!

Lieve groet,
Claudia en Marjolijn

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en sinds 6 jaar mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en mede oprichter van Mantelzorgelijk.nl

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en sinds 6 jaar mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en mede oprichter van Mantelzorgelijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X