Zorgen op vakantie

In de tweede week vd vakantie appt mijn broer dat de arts heeft gebeld. Er is een virus op de afdeling en mensen hebben diarree. Ook papa heeft klachten en wat verhoging. Ze vermoeden ook een lichte longontsteking 🫁. En hij ligt sinds maandag op bed, is verzwakt, eet slecht en slaapt veel. We appen over en weer en maken een actieplan om iedere dag iemand langs te laten gaan om te helpen met eten.
Mijn broer is net als ik met vakantie en dus gaat mijn broertje gelijk. Hij houdt vinger aan de pols. Ook mijn vriendin die in ons huis zit gaat helpen. En de dames van LeefLeuk zijn te gek.
De vakantie begon al met zorgen. Onze kat πŸˆβ€β¬› had zijn pootje gebroken en moest geopereerd worden. Gelukkig pakten mijn broer en schoonzus dit geweldig op. Ik probeer kalm te blijven maar ben verdrietig en genieten doe ik nog niet echt.
Dat lukte toch al niet met de afgrijselijke bosbranden en het verdriet en boosheid in het land en op straat.
Morgen overleg met de arts en we gaan per dag kijken wat handig is. Indien nodig vlieg ik terug naar Nederland. Papa heeft ons vaker weten te verrassen maar als je niet meer eet en je bent al vel over been….. broerlief appt β€œkalm blijven Fat jij hebt alles gedaan wat je kunt en voel je niet schuldig”. Dat is het niet zozeer, ik heb al tig keer afscheid genomen. Ik wil bij papa zijn als hij aan zijn laatste reis is begonnen.

Fatos' vader heeft Alzheimer sinds 2012. Ze maken veel mee samen. Geweldige belevenissen maar vaak ook belachelijke, pijnlijke en leerzame.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top