You Matter Marathon

Afgelopen november deed ik mee aan een marathon. Het beste was dat ik er geen meter voor hoefde hard te lopen. Heel fijn. Wat dan wel? Kaartjes met de tekst ‘YOU MATTER’ uitdelen aan bekenden en vreemden.

Ik vind het leuk contact aan te gaan met mensen die ik nog niet ken. Toch was het elke keer spannend en heb ik nog niet al mijn kaartjes (30) weggeeven. Niet omdat mensen het niet verdienen, maar omdat ik had lastiger vond dat ik zou willen. Het moest natuurlijk ook wel leuk blijven voor mijzelf.

Ik doe er toe, jij doet er toe.

Zelf heb ik ook een kaartje gehouden. Ik doe er immers ook toe. Deze hangt bij mijn werkplek op een prikbord. Het is voor mij niet alleen een herinnering dat ik er toe doe, maar ook dat er een hele (grote!) community is van mensen die deze kaarten over de hele wereld uitdelen. Hoe tof is dat?

Deze boodschap hoort natuurlijk ook doorgegeven te worden aan jullie mantelzorgers. Vandaar dat ik, ondanks dat mijn kaarten nog niet op zijn, graag digitaal een kaartje wil geven aan elk van jullie. Ook jij bent belangrijk en de moeite waard. Zo simpel is het!

you matter marathon

Nadja van Kessel (27) is organisatietalent, hulpverlener in de grootste zin van het woord en ex-mantelzorger. Ze heeft de wereld aan haar voeten en is van plan er veel van te ontdekken.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top