Winnaars vriendschap Mantelzorgelijk

De dag na de Dag van de mantelzorger plaatsten we op Mantelzorgelijk een blog met het verzoek om je sneuste ervaring van die bewuste dag te delen. Daar werd tot vandaag op ALLE socials flink op gereageerd. Super veel dank daarvoor. Maar in plaats van dat het voor ons grappig was of leerzaam, kwamen wij er heel snel achter dat het in veel gevallen meer om te huilen was. Wat is het in bepaalde gemeenten toch bar slecht geregeld als het om waardering van Mantelzorgers gaat!

De Dag van de Mantelzorger is ooit in het leven geroepen om mantelzorgers te erkennen, te waarderen en te ondersteunen. Dat zou dan toch voor ALLE mantelzorgers binnen gemeenten moeten gelden?

  • Waarom wordt er niet aan de mantelzorgers gedacht die ivm een enorme zorgtaak helemaal niet van huis kunnen? Die maak je niet blij met een filmmiddag, een hightea of een verwenmiddag. Die kunnen namelijk niet van huis.
  • Koffie en wat lekkers? Hoe verzin je dat als gemeenten? Iets creatiever mag best, toch?!
  • Een gratis middag naar het theater voor een lezing over….. mantelzorg?! Serieus?
  • Waardering in de vorm van een gratis nieuwsbrief of magazine? Maak ons gek!

Waarom kan het trouwens in de ene gemeente wel goed geregeld worden en in de andere niet? Waarom is waardering niet gewoon overal hetzelfde en zoals het vroeger was? Maak jaarlijk 300 of 400 euro p.p. over, zodat de mantelzorger zelf kan doen en laten wat hij of zij wil!

Hoe dan ook mag ik nu onze belofte in dit blog inlossen. Vandaag maken we namelijk bekend wie een Mantelzorgelijk vriendschap heeft gewonnen voor een jaar lang gratis toegang tot ons besloten en laagdrempelige community-platform.

Van harte gefeliciteerd:

Anne Winters

Olga Hoogsteders

Mieke Touwen

Miriam Rongen

Manita van de Heuvel

Patricia Franssen

Heleen van Rootselaar

Anneke Schippers

Anneke Kralt

Joachim Lubbers

Hanna You

Saskia Vink

Stuur ons asjeblieft even een mail via contact@mantelzorgelijk.nl zodat we jullie een link kunnen geven om jezelf aan te melden.

Wil je op de hoogte blijven van meer toekomstige, spannende weggeef-acties en promoties? Vergeet dan vooral niet om op de volg of registratie button te klikken! Nogmaals gefeliciteerd aan alle winnaars en bedankt aan iedereen die onze berichten altijd zo trouw deelt en liked!

Avatar foto

Sociaal ondernemer en initiatiefnemer Mantelzorgelijk.nl, ervaringsdeskundige, mantelzorgveteraan.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top