skip to Main Content
De Winnaar Van Onze Fotowin Aktie Is Bekend! #dagvandemantelzorg

De winnaar van onze fotowin aktie is bekend! #dagvandemantelzorg

Lieve lezers van Mantelzorgelijk,

Het is alweer even geleden dat we onze win actie met de prachtige foto van onze huisfotografe Claudia Otten hebben gehouden. Wat hebben jullie een mooie reacties gestuurd. De redenen waarom jullie deze foto willen winnen – of willen laten winnen door iemand anders die voor een dierbare zorgt –  zijn even veelzijdig als jullie karakters en manier van mantelzorgen. 

Uiteraard gunnen wij jullie allemaal een plek onder de foto met deze doorbrekende zon. Stuk voor stuk vinden wij jullie helden. Maar in dit geval kan er (helaas) maar één de winnaar zijn. Unaniem kozen Barbara, Claudia en ik voor het volgende berichtje:
Goede morgen, Op deze bijzondere dag.

Tuurlijk heb ook ik de zware taak om naast mijn ( gelukkig)  super leuke baan mantelzorger te zijn van onze 2 jong volwassen kinderen.  Het is echt super zwaar geweest zeker de laatste 1,5 jaar. Voor de jongste 24 uurs diensten en niet weten hoe je hem aantreft als je uit je werk komt.  Is hij wel of niet naar school? Is er weer sprake van zich niet goed voelen?  Ligt hij nog in bed?  Of toch iets in aktie?  Of wordt onze nachtmerrie nu echt de waarheid? Alle scenario’s door liep ik elke dag! Diabetes…. De grote sluipmoordenaar,  niet alleen voor het lichaam van de persoon die het heeft, maar ook voor je relatie, die met hem,  maar vlak de relaties met andere gezinsleden niet uit!  Als je dat niet blijft zien gaat alles kapot!  Gelukkig hebben we dat overleefd! Na een gevecht met de gemeente over wat er daadwerkelijk nodig was,  om verder te kunnen,  is het enkele weken geleden gelukt. Hij woont nu in een Trainings huis vlakbij zijn zus, die begeleid wonen groep zit ( autisme) .  Dus nu…

Na zeker 7 jaar ( dat weten we zeker,  maar mogelijk zijn we er al veel langer onbewust mee bezig geweest)  beginnen de dikke wolken weer wat weg te trekken.  Het voelt letterlijk zoals die prachtige foto,  die jullie weg gaan geven. Heel voorzichtig begint in het leven van mij en mijn man de zon weer te schijnen,  we zijn er bewust van dat de wolken weer voor de zon kunnen trekken,  dat is niet erg,  maar het mag nooit meer zo donker en eenzaam zijn!  Ik ben de mantelzorger van de kinderen,  maar ik roep al jaren dat ik blij ben met de man die achter mij staat,  en als ik zou omvallen,  hield hij mij ( aan de bretels)  omhoog! Jullie foto is dus in ons geval letterlijk de fase waarin wij nu leven,  daarom zou ik hem graag aan mijn man willen geven, en bedanken omdat hij mijn rots in de branding, mijn bretels soms vast hield,  maar bovenal vertrouwen bleef houden dat het goed kwam,  zeker in onze relatie!
Dankjewel voor het lezen,  fijn het zo eens te typen.
Met tranen in mijn ogen,
Groetjes Juliette Huijskes.

Lieve Juliette, wil je contact met ons opnemen? We hebben je voorkeur van de afmeting nodig en uiteraard je adresgegevens.

En voor iedereen die niet gewonnen heeft maar wel heeft gereageerd op deze winactie; Dank voor jullie openheid en het feit dat jullie je verhaal met ons wilde delen!
Liefs, ook van Barbara en Claudia
Marjolijn

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en sinds 6 jaar mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en mede oprichter van Mantelzorgelijk.nl

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en sinds 6 jaar mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en mede oprichter van Mantelzorgelijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X