skip to Main Content
Wij Verloten Een Fotoshoot. Doe Je Mee? #dagvandemantelzorg

Wij verloten een fotoshoot. Doe je mee? #dagvandemantelzorg

Net als elk jaar verloot onze fotografe Claudia Otten op de Dag van de Mantelzorg weer een fotoshoot onder onze trouwe volgers. Ze schenkt je met haar prachtige foto’s een blijvende herinnering aan deze ingrijpende fase van je leven.

Dit jaar willen we een fotoshoot verloten onder een mantelzorger die vandaag de minst leuke ‘Dag van de mantelzorg’ had: Omdat er helemaal niemand aan je dacht, omdat je naar een activiteit ging die in het water viel, omdat je wel naar een activiteit wilde maar je mantelzorg dit niet toe liet, omdat er dit jaar in jouw gemeente niets georganiseerd werd vanwege bezuinigingen…. You name it!

Doe je mee met de verloting? Reageer dan onder dit bericht. De uitslag wordt volgende week zondag bekend gemaakt. Wie weet komen Claudia en ik wel naar jou toe de komende weken!

Avatar

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller,  echtgenote, moeder en sinds kort ex-mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en oprichter van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 5 reacties
 1. Vandaag heeft alleen mn nichtje eraan gedacht helaas. Terwijl mijn dochters van 15 en 12 en ik alledrie zorgen voor hun vader en partner met een progressieve vorm van Ms. Ik zou heel graag een fotoshoot winnen om ons leven van nu vast te leggen

 2. Wat een geweldig gebaar is dit.. Bijna viel mijn dag in het water.. Ik kon dit jaar niet naar de leuke middag die de gemeente organiseerd, want oppas lukte nu even niet voor mijn 2 schatten van kinderen. Door hun autisme kan dat nu eenmaal niet altijd…
  Maar toen mijn dichter vanmmidag hoorde dat het de dag vannde mantelzorger is pakte ze haar eigen portomonee (ze is 12 en heeft autisme) en ging kijken of ze me in het tuincentrum van haar eigen zakgeld op een kopje thee kon trakteren… Dit gebaar was meer waard dan alle mantelzorg middagen die er zijn..
  Een trotse mantelmama…

 3. De dag vd mantelzorger
  Al 14 jaar ben ik de moeder van thys
  Thys is meervoudig gehandicapt
  De zorg van thys doen we grotendeels zelf
  En weet je voor iedereen om ons heen is t zo bij ons leven gaan horen… zo erg dat ook niemand uit onze directe omgeving eens naar ons vraagt
  Thys is ons leven
  Mijn zus mijn ouders mijn schoonbroer, vrienden familie…. iedereen….nee niemand vraagt eens zullen we jullie eens een dag, een middag , een paar uurtjes, minuten ontlasten?
  Niemand want thys hoort bij ons
  Thys is ons leven…. maar hebben we nog wel een “leven”
  Een geleefd leven en staan onze directe familie en vrienden collegas wel eens bij stil?
  Veel zorgen
  Weinig tijd voor ons zelf
  Budget
  Pgbers
  Privacy!!

 4. Wat zou dat mooi zijn. Gisteren was hier in t dorp t mantelzorg compliment. Door t overlijden van mijn moeder was ik niet in de stemming om te gaan. Zij was voor de helft mijn invulling van mantelzorgen. De andere helft van de tijd mantelzorg ik voor mijn man. Ik had dus reden te over om toch te gaan, maar mijn hart schreeuwde dat ik haar miste. Volgend jaar hoop ik weer aanwezig te kunnen zijn. Voor nu is t zo goed…ik laat dit even bezinken. Gr Brigitte

 5. Ik ben mantelzorger voor mijn man. En vandaag, op de dag van de mantelzorger, was hij niet alleen mentaal ziek maar of fysiek – ziek. Koorts enzo. Lekkerdan! Nu waren er nog meer (zorg) taken voor mij. Naar de activiteit in de gemeente kon ik niet omdat ik die dag op cursus was voor mijn werk. (En de activiteiten georganiseerd werden tijdens spitsuur in ons gezin)
  Volgend jaar – misschien – beter….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X