Werk en mantelzorg: Ik ben zo moe, Ik ben zo bezorgd

Daar zit ik dan. Klaar wakker.
Eindelijk heb ik je na een paar rottige dagen weer iets tot rust weten te krijgen. Gelukkig slaap je nu. Het is op dit moment allemaal even niet leuk voor je. Je kan je hoofd niet stoppen. Je hebt even geen grip op je gedachten. Je wil maar een ding, dat dit stopt. De hulpverlening laat je telkens in de steek. Hemel en aarde moet ik voor je bewegen om de hulp te krijgen die je zo verdiend. Niets is mij te veel, maar het wordt me wel te zwaar. Ik zet door, je hebt het zo verdiend. Al het andere komt later wel.
Eindelijk… Eindelijk mogen we morgenochtend naar de crisisdienst. Zou de juiste hulp dan toch voor je klaar staan.
Op mij kun je rekenen. Al het andere komt later wel.
Moe en bezorgd. Ik ben zo moe.Ik ben zo bezorgd.

Is het al morgen..

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top