skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: ‘zit Er Ook Eens Wat Mee’

Werk en mantelzorg: ‘zit er ook eens wat mee’

Vandaag contact gehad met de maatschappelijk werker van de dialyse afdeling. Waar ik al bang voor was, de word totaal niet op de hoogte gehouden door de psycholoog. Dit was wel de afspraak. Gelukkig is deze nu weer van alle plannen op de hoogte en kan meedenken. Daar hebben we meteen gebruik van gemaakt. De maatschappelijk werker is het met mij eens dat dingen te traag verlopen. Zodoende stelde de maatschappelijk werker voor om contact op te nemen en aan te dringen druk op de ketel te houden bij de IBT GGZ. Ik stelde voor dat de maatschappelijk werker zelf contact opneemt met de IBT GGZ. Als de psycholoog haar niet op de hoogte houdt kan zij haar ook niet passeren. Misschien een beetje ondeugende gedachten van mij maar het beoogde doel is belangrijk genoeg. Dat is de maatschappelijk werker met mij eens en gaat contact zoeken en aandringen. In april hadden ik al contact gehad met een aannemer om via de woningbouw ons toilet aan te laten passen voor mijn vrouw. Door alle gedoe en operatie hebben wij zelf vertraagd in overleg met de aannemer. Vandaag weer contact gehad en 11 oktober gaat het dan toch gebeuren. Ik ben dan een paar dagen vrij van het werk. Fijn dat de aannemer meedenkt. In die week komt ook ons nieuwe bed dus komt allemaal mooi uit. Zit er ook eens wat mee.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
X