Werk en mantelzorg: We maken er een mooie week van

Het is al weer ruim een week geleden dat we grote schrik hadden door de uitslag van de slechte nierfunctie. Gelukkig gaat het sindsdien weer goed met mijn vrouw en is de nierfunctie weer zeer goed. Afgelopen maandag is er nog een controle geweest in de AMC. De uitslagen zijn zo goed dat mijn vrouw pas over twee weken weer hoeft te komen voor controle.
Deze afgelopen dag heb ik erg veel gewerkt en moet ik nog een paar dagen werken. Resultaat is wel dat ik volgende week een hele week vrij ben. We hebben weer een bungalow geboekt op de door ons zo geliefde Veluwe voor die week. Volgende week is mijn vrouw ook jarig en vieren het daar. We gaan er een mooie week van maken en proberen weer wat op te laden.

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top