skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: ‘We Hebben Gelukkig Een Redelijke Nachtrust Gehad’

Werk en mantelzorg: ‘We hebben gelukkig een redelijke nachtrust gehad’

Foto: Claudia Otten

Foto: Claudia Otten

We hebben gelukkig weer een goede en redelijk rustige nacht gehad. Mijn vrouw was wel wat onrustig in haar slaap maar gelukkig geen schokkende dingen.

We hebben gisteravond lekker kunnen eten in de tuin. Snel werd het wel wat te koud om te blijven zitten. Omdat we beide best moe zijn van de afgelopen dagen vroeg gaan slapen. Om 21.00 hebben we een geslaagde poging gedaan. Helaas ging om 06.00 de wekker om mij te herinneren dat ik weer een dagje naar het werk mag.

Vanmiddag om 16.00 heb ik een afspraak met de praktijkbegeleider GGZ van onze huisarts. Hopelijk dat zij mij een beetje kan ondersteunen. Eerst maar eens kennis maken. De huisarts zou voor een overdracht zorgen.
Vanmiddag moet mijn vrouw weer voor de dialyse. Kan ze mooi nog even van het zonnetje genieten.

“Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger.”

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
Back To Top
X