skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Verdacht Plekje

Werk en mantelzorg: verdacht plekje

Dat was schrikken vanmorgen in het ziekenhuis. Mijn vrouw moest ter voorbereiding van de operatie een mammografie laten maken van beide borsten. Tijdens deze controle zag de arts een verdacht plekje. Na overleg werd er besloten direct twee biopten af te nemen en extra onderzoek te doen. Zo werd het toch weer een hele dag ziekenhuis. Nu is het afwachten op de uitslag. Gelukkig staat er voor over twee weken al een afspraak met de arts.
Nu samen bijkomen van deze dag welke ons weer zwaar valt. Gelukkig ben ik morgen nog een dagje vrij van het werk. Mijn vrouw heeft wel wat afleiding nodig en ik kan haar dat hopelijk geven.

“Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger.”

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
Back To Top
X