Werk en mantelzorg: Slechte combinatie

 

Foto: Claudia Otten
Foto: Claudia Otten

Gelukkig, het gaat al weer een heel stuk beter met mijn vrouw.
Wat was ze ziek. Ik ben zo blij dat ik van mijn werk weg kon om mijn vrouw naar de dialyse te brengen, anders had ze er niet kunnen komen en waren de gevolgens mogelijk groter geweest. Een paar droge beschuitjes, kopje thee en veel slapen hebben haar goed gedaan. Gisteren lag ik gelukkig weer eens vroeg in bed en kon ik de nacht doorhalen. Combinatie vrouw met voedselvergiftiging verzorgen en vroege diensten werken is een slechte combinatie, en uiteraard de dingen die een mantelzorger altijd al doet. Alles gaat gewoon door..

Vandaag gaat mijn vrouw al weer zelfstandig naar de dialyse..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top