skip to Main Content
Foto © Claudia Otten

Werk en mantelzorg – Mijn vrouw is er van slag van

We zijn weer een paar dagen verder na de diagnose en adviezen die ik heb ontvangen in verband met het neuropsychologisch onderzoek. Mijn vrouw is er (ook) van slag van. Het resulteert bij haar in huilbuien en uit de bocht vliegen door emotie. Mijn vrouw slaapt ook extreem veel doordat het alles vermoeiend voor haar is. Ik heb bij de ambulant ondersteuner van Cordaan al wat extra aandacht voor haar gevraagd. Deze is al in gang gezet. Ook het fact/ggz geeft wat extra aandacht. Voor mij zelf is er, naar aanleiding van de uitkomsten van het onderzoek, een stroomversnelling. Ik heb al begrepen dat de ggz instelling waar ik geweest ben voor het neuropsychologisch onderzoek, mij wil overnemen van de psycholoog. De overname zal met enige voorrang gedaan worden aangezien zij de situatie als ernstig zien. Tevens zal de medicatie door hen worden aangepast. Ook is er al contact geweest met mijn huisarts en psycholoog. Ik word door deze beiden goed op de hoogte gehouden. Van de ggz instelling heb ik nog niets vernomen, maar dat is begrijpelijk. Ik heb al een verwijzing gekregen voor de KNO arts voor onderzoek naar de Ménière en eventuele gehooraanpassing door middel van een tinnitusmaskeerder. Ook heb ik een verwijzing voor de oogarts voor het eventueel aanmeten van een prisma bril. Genoeg te doen dus en spannend hoe het verder zal verlopen.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X