skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Langzaam Samen Opbouwen

Werk en mantelzorg: langzaam samen opbouwen

Voor wat de betreft de operatie gaat het best goed met mijn vrouw. Langzaam zijn wij samen aan het opbouwen. Tot nu toe geen ontsteking van de wonden zoals voorspeld/verwacht door de arts. Psychisch én emotioneel gaat het een stuk minder goed met mijn vrouw. Het stressniveau is hoog. Mijn vrouw slaapt ook ontzettend veel. Het is een opgave om een goeie dagstructuur te waarborgen. Er is bericht gekomen van het fact/ggz team. Deze week is de ondersteuner niet gekomen, dit om zo de rust te bewaren na de confrontatie over de geleverde hulp. Er zal een gesprek komen met de psychiater, sociaal-psychiatrisch verpleegkundige en de ambulant ondersteuner van Cordaan. Op deze manier ben ik er tussenuit gehaald. Goed geregeld. Ik heb afgelopen week ook weer een interview gehad met een platform over mantelzorg. Heel leuk om te doen, maar ook confronterend. Ook vanuit de VUMC is er aandacht en is er een interview geweest. Ik zou er mijn werk van moeten kunnen maken. Wie zal het voorspellen in de toekomst.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 3 reacties
 1. Erik,

  Hulde voor je bijdragen en je visie (we zaten tegenover elkaar bij de RIVM meeting). Het wordt inderdaad tijd dat ervaringsdeskundigen als wij hier hun vak van kunnen maken. De kennis die we hebben is veel meer waard dan de huidige wederkerigheid. Ik hoop het binnenkort met Hugo de Jonge bespreekbaar te maken

  1. Hoi Ben,

   Wat leuk om elkaar hier ook tegen te komen. Dankjewel voor het compliment. We waren allemaal goed op stoom.
   Als je wil blijf ik graag op de hoogte van het gesprek met Hugo de Jonge.

   Groet, Eric Wirken

 2. Ga ik zeker doen. ik werk momenteel aan een businessplan om dat mogelijk te maken, ookal ben ik nu geen mantelzorger meer. Ik heb nog wel een hele kluif om mijn pgb gedoe tot een goed einde te brengen. ook die erevaringen leiden tot een advies aan Hugo da voor veel mensen een oplossing kan bieden om te overleven in het zorgmoerras.

  Keep smiling 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X