skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: ‘ik Zag Het Gebeuren’

Werk en mantelzorg: ‘ik zag het gebeuren’

Na de bezoeken en bijbehorende controles in het ziekenhuis afgelopen vrijdag, was mijn vrouw in de eerste instantie in een hoerastemming. Ik zag het gebeuren dat mijn vrouw zich voorbij zou lopen. Helaas heb ik het goed ingeschat. Zondagavond ervoeren wij de eerste signalen, maar het is gisteren uitgemond in een stevige psychologische decompensatie. Gelukkig stond er voor de middag een bezoek van het ambulant team Cordaan gepland. Ik heb de situatie tot de afspraak weten vol te houden en mijn vrouw zo rustig als mogelijk en in huis weten te houden. Gelukkig hebben de ambulant ondersteuner en ik mijn vrouw weer tot rust weten te brengen. Wat kost het een energie en emotie. Ik kan niet ontkennen dat het door mijn gedachten speelde het bijltje er bij neer te leggen. Het lijkt wel alsof mijn vrouw steeds pijnlijkere opmerkingen maakt om  mij zo te raken. Uiteraard weet ik dat het niet zo bedoeld is, maar helaas ben ik net een mens. Na het gesprek met de ambulant ondersteuner heb ik weer een beetje kunnen relativeren en sta ik er weer goed in. Vandaag ben ik nog een dagje vrij van het werk. Proberen samen de ontspanning te pakken. Voor donderdag staat er een huisbezoek van het fact/ggz én de psychiater gepland. Hopelijk dat mijn vrouw dan haar hart kan luchten.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X