skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Hopen Op Rust En Ontspanning

Werk en mantelzorg: hopen op rust en ontspanning

Na maanden van regeldruk zijn alle woonaanpassingen gerealiseerd en hoopte ik op wat meer rust en ontspanning. Het leek de eerste dagen goed te gaan met mijn vrouw. Ik was zelfs een dag in de sportschool terechtgekomen. Tot gisterenmiddag. Mijn vrouw was in de middag naar bed gegaan, maar werd plotseling hevig overstuur wakker en was niet tot bedaren te brengen. Gevolg was psychisch decompenseren. In de avond zag het er naar uit dat het weer onder controle was, maar helaas kwam het in alle hevigheid weer terug. Zo erg dat mijn vrouw hevig overstuur in de auto wilde stappen om weg te gaan. Gelukkig heb ik dit kunnen voorkomen. Meerdere malen heb ik op het punt gestaan de crisisdienst in te schakelen. Uiteindelijk is mijn vrouw toch weer tot rust gekomen en gaf aan te gaan slapen en zichzelf onder controle te hebben. Vanmorgen leek het in de eerste instantie goed te gaan. Ik ben in de morgen zelfs een uurtje weg geweest. Bij thuiskomst trof ik mijn vrouw in de zelfde toestand aan als de dag ervoor. Ik stelde voor aan mijn vrouw contact op te nemen met de psychiater van de fact. Helaas is mijn vrouw recalcitrant en wil nergens van weten en met rust gelaten worden. Morgen zal het eerste huisbezoek zijn van het ambulant team fact ouderen. Ik heb er voor gekozen op dit bezoek te wachten. Mijn vrouw slaapt nu eigenlijk al de hele dag. Ik hoop dat morgen stabiliteit zal brengen. Na het huisbezoek moet ik naar het werk. Geen fijne situatie. Ik kan alleen maar hopen. Nu maar even proberen de rust te pakken zolang mijn vrouw slaapt.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X