skip to Main Content
Werk En Mantelzorg – Hoeveel Mag Er Mis Gaan?

Werk en mantelzorg – Hoeveel mag er mis gaan?

Tegen hoeveel problemen met instanties moeten wij aanlopen. Hoeveel mag er mis gaan.
Vandaag hadden wij om 11.00 uur een afspraak voor de herindicatie van de ZvW pgb. Dit wordt gedaan tijdens een huisbezoek. De huidige indicatie loopt af. Na lang wachten de persoon die de indicatie zou komen doen maar eens gebeld waar hij blijft. Helemaal vergeten en niet genoteerd in de agenda. Hoeveel ik heb moeten doen om op tijd klaar te zijn voor de afspraak. Mijn vrouw is nu ontzettend overstuur. Kan er niet mee omgaan. Wie mag het opvangen (!!?) De persoon stelde voor of ik het goed vind een nieuwe afspraak te plannen. Volgens mij heb ik geen keus. Maar ik heb wel een eis. Vandaag regelen wij de herindicatie. Dan maar telefonisch. Hierin is de persoon in meegegaan. Vanavond hebben wij een telefonische afspraak.
Voor nu heb ik het druk mijn vrouw uit deze negatieve ervaring te halen. Zo maar even met haar naar de kapper. Hopelijk dat zij hier weer een beetje vrolijk van wordt.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X