skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Hoe Lang Kan Ik Het Volhouden?

Werk en mantelzorg: Hoe lang kan ik het volhouden?

Wat ik wilde voorkomen, de kant die ik niet op wil. Helaas heb ik verloren en heb mij ziek gemeld bij mijn werkgever/leidinggevende. Het lichtje ging uit. Ik ben moe. De zorg en zorgen, samen met het werk en de overige ballen in de lucht houden, lukt mij even niet meer. Vanmiddag heb ik een lang gesprek gehad met mijn huisarts. Ik heb het advies gekregen om psychologische hulp aan te nemen. Dit is snel te regelen aangezien ik nog ergens een aanbieding heb uitstaan voor deze hulp. Mijn situatie is daar bekend, al zal ik wel een update moeten geven aangezien het laatste contact een poosje geleden is. Van de huisarts heb ik de benodigde verwijsbrief gekregen. Tevens heb ik slaapmedicatie voorgeschreven gekregen. Ik vind het verschrikkelijk dat de situatie mij op de knieën heeft gekregen. Het maakt mij onzeker over de toekomst, zowel privé als ook mijn werk. Hoelang kan ik het volhouden? In mijn hart wil ik alles.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 5 reacties
  1. Als we de vraag stellen, hoe kunnen mantezorgers ondersteund worden heb je met jouw ervaring aangetoond dat ondersteuning het dieper liggend probleem niet kan oplossen. Ik heb dezelfde ervaring. Wat niemand beseft is hoe slopend het proces is waar je doorheen gaat. Als je dan eens per jaar een mailtje van de gemeente krijgt met de boodschap dat ze je 50 euro mantelzorg complement overmaken dan vraag ik me serieus af of die ambtenaren beseffen door welke hel mantelzorgers gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X