skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Hoe Het Verder Ging Met De Transplantatie

Werk en mantelzorg: Hoe het verder ging met de transplantatie

Zojuist belde de chirurg.

Operatie is goed gegaan. Nier zit goed in de buikholte. Er is wel onverklaarbaar veel bloed verloren wat moeilijk was te stoppen. (1ltr) Dit is niet gebruikelijk bij dit soort operaties. Er zal dan ook bloedtransfusie gegeven worden. De bloeding lijkt nu gestopt maar moet gecontroleerd blijven.
Ik mag zo naar haar toe.

Voordat ik ga slapen nog even een laatste stand;

De bloeding welke er tijdens de transplantatie was opgetreden werd veroorzaakt door de nier. De chirurg heeft zeer veel moeite gehad om de bloeding te stoppen. 1.2ltr bloed is hierdoor verloren gegaan. Dit was wel een probleem. Maar door bloedtransfusie is dit opgelost. De bloeding lijkt tot nu toe gestopt.
Alle waardens zijn zeer goed. De nier produceert ruim voldoende urine. 100ml per uur. Mijn vrouw krijgt 2.5ltr vocht per etmaal toegediend. Dit komt er door de nier ook weer uit.
De pijn is goed onder controle te houden door de medicatie welke mijn vrouw zelf kan doseren. Zit uiteraard wel een max aan.
Morgen kijken we weer verder hoe het gaat. Nu maar eens een nachtje slapen en morgen weer vroeg naar het werk. Na het werk direct door naar het ziekenhuis.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
X